logo logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Plemenito oblikovanje prostora

Strategija

Bramontov strateški plan počiva na praćenju ključnih faktora uspjeha i ključnih kompetencija

- Stvara potrebne preduvjete za uspješan proces integracije u europske i globalne standarde poslovanja, čime bi osigurao daljnji rast na domaćem tržištu, ali i omogućio ulazak na visoko razvijena europska tržišta. U tom je smislu tvrtka prišla razradi svoje dugoročne strategije poslovanja. Vrhunsko poznavanje tržišta kupaca (bazirano na kvalitetnom segmentiranju i procjeni potencijala).

- Jedan od strateških ciljeva je širenje svoje djelatnosti i na područje graditeljstva. U postupku smo ishodovanja licence za obavljanje djelatnosti građenja.

- Za tekuću godinu planira se proširenje pogona staklarije, otvaranjem novih linija za proizvodnju stakla, čime bi Bramont postao jedan od vodećih proizvođača svih vrsta stakla za domaće i inozemne potrebe.

- Inzistiranje na estetskim vrijednostima oblikovanja prostora, koje zahtijevaju usku suradnju s vrhunskim arhitektima i kontraktorima.

- Posjedovanje vrhunske tehnologije proizvodnje i montaže, kako bi se povećala kvaliteta i brzina rada, te ostvarilo eventualno troškovno vodstvo među konkurentima.

- Široka baza znanja u tvrtki, prije svega na području upravljanja projektima, upravljanja operacijama i kontrolingu.

- Sustavan rad na odabiru i razvoju vrhunskih kadrova koji mogu osigurati održivost visokih stopa rasta i profitabilnosti ove industrije.