logo logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Plemenito oblikovanje prostora

O nama

Bramont je društvo u privatnom vlasništvu osnovano 1993. godine koje je od malog poduzeća izraslo u ozbiljni privredni čimbenik. U svom dosadašnjem radu na poslovima izvođenja aluminijskih i bravarskih, staklarskih i PVC radova, Bramont se afirmirao kao respektabilno poduzeće i svrstao među vodeća poduzeća iz tog segmenta poslovanja u Dalmaciji i Hrvatskoj.

Naša je misija pružiti potpunu uslugu u navedenim djelatnostima, zasnovanu na načelima poslovne izvrsnosti, suradnje i vrhunske kvalitete. Vrijednost našeg rada podiže vrijednost našeg poduzeća i omogućava nam maksimalnu slobodu djelovanja. Usmjereni smo prema profitabilnom rastu i permanentnom povećanju vrijednosti. Naš uspjeh počinje s našim zaposlenicima. Odnose u našem poduzeću karakterizira raznolikost, međusobno poštivanje, jasni ciljevi i odlučno vodstvo. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu naši organizacijski, tehnički i ljudski potencijali omogućili su nam i omogućuju uspjehe na svim zadatcima sa kojima smo se suočavali.

iso

U 2005 krenuli smo u proces osuvremenjivanja firme kroz ishodovanje ISO 9001-2000 certifikata, zapošljavanje novog managmenta i osuvremenjivanje strojnog parka. Vanjskom procjenom tvrtke te izradom Master plana postavili smo temelje za suvremeno poslovanje prilagođeno europskim standardima. Organizacija je prilagođena svim modernim zahtjevima koje pred nas postavlja tržište. Proces stalne edukacije zaposlenika postao nam je radni moto. Naš cilj je isti kao kod osnivanja - biti vodeća tvrtka u našoj djelatnosti po kvaliteti izvedbe i ocjeni investitora.

Predsjednik upravnog odbora
Ivan Kalinić